Helmi Joulukiertue Hoivakodeille

Helmi Joulukiertueen idea & missio

Ikäihmisten yksinäisyys palveluasumisessa on valitettavan yleistä. Joulunaikaa yksinäisyys voi korostua entisestään, jolloin tukea ja ilahduttavaa yhteisöllistä ohjelmaa tarvitaan lisää. Kokemustemme mukaan välittävä ja arjen rutiineista poikkeava joulumuistoja tuova ohjelma ilahduttaa palveluasumisyksikköjen vanhuksia.

Me Helmessä haluamme tuoda jouluiloa hoivakodeille ja palvelutaloille ympäri Suomen! Niin kunnalliset kuin yksityiset asumispalveluyksiköt voivat osallistua Helmi Joulukiertueelle. Hinta alkaen 70 € / 92 € + alv.

Helmi Joulukiertueen toteutus

Joulukiertue voidaan toteuttaa ikäihmisten asumispalveluyksikköihin Uudellamaalla lähitoiminta-alueellamme tai virtuaalisesti hoivakotien ja palvelutalojen olohuoneeseen ympäri Suomen. Jouluvierailun kesto on 45 minuuttia ja ohjelma sopii myös muistisairaille vanhuksille. Luvassa Helmitontun jouluvierailu iloisen jouluohjelman – joulutervehdys, joululaulut ja jouluvisailu – kera.

Kiertueet toteutetaan joulukuussa 2022 viikoilla 07.12-22.12.2022 huomioiden toiveajankohtia.

Helmen joulukiertueen lähitoiminta-alue: Vihti, Karkkila, Lohja, Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Kauniainen, Vantaa, Nurmijärvi ja Tuusula.