Kesäkuulumisia Helmestä: kohti Onnistunutta Ikääntymistä & Vihdin Mummolaa!

Kiirettä on pitänyt ja siksi jäänyt myös toukokuun blogipostaus kokonaan väliin, pahoittelut siitä! Pääsyy kiireellähän on tietysti tämä….

Kuluneen kevään aikana Helmessä on tehty erittäin tiiviistä yhteistyötä Ilopisteen Elämyspalvelun kanssa, ja näin myös jatkossakin. Olen itse vakuuttunut Ilopisteen sisällöistä niin senioreiden kuin hoivaorganisaatioiden hyvinvoinnin edistäjänä. Suomesta on aiemmin puuttunut ikääntyneiden ja hoivaorganisaatioiden laadukas hyvinvointia tukeva digitaalinen elämyskonsepti, joka on rakennettu asiantuntijuudella ja asiakaslähtöisillä työtavoilla – ja tietysti erittäin kattavalla sisällöllä. Yhteinen missiomme on tarjota iloista liikettä ja elämyksiä senioreille jokaiseen päivään! Myös Helmi tuottaa sisältöä jatkossa Ilopisteen elämyksiin.

Oma gerontologinen asiantuntijuus on lisäksi tarkoitus valjastaa Onnistunut Ikääntyminen -teeman ympärille Helmessä niin että tästä hyötyvät erilaiset organisaatiot. Onnistunut ikääntyminen -aihe herätti kiinnostukseni jo yli 10 vuotta sitten kun tein kandidaatin ja pro gradu -tutkielmaa juuri tästä aiheesta gerontologian opinnoissani! Olenkin jo innostuneena suunnitellut tätä sosiaaliseen mediaan: onnistuneen Ikääntymisen yhteisö sote-asiantuntijoille sekä ”Vihdin Mummola”….!?! 😊

Ps. Meillä on Ilopisteen kanssa tulossa kaikille kunnille Ilmainen Teams-webinaari 12.8 klo 9-10 ”Toimintakykyä budjettiin”, johon kannattaa osallistua. Tästä saa vinkata esim. omaan kuntaan! Lisätietoja tulossa Helmen kotisivuille.

Iloista kesän jatkoa!

Terveisin Laura & Etäpalvelu Helmi