Helmi etäpalveluiden edelläkävijä

Ikäihmisten toimintakyvyn tukeminen koti- ja hoivakotikaranteenissa – nyt on aika tarttua etäpalveluratkaisuihin!

Koronakriisin seuraukset näkyvät jo lähikuukausina vanhusväestössä

Olen käynyt viime viikkoina keskusteluja niistä ongelmista, jotka Koronavirus-pandemian myötä on tullut niin kunnille, yksityiselle sektorille kuin senioreiden omaisille. Vanhukset eivät saa vierailijoita hoivakoteihin eikä virikkeellisiä ryhmiä voida enää juurikaan järjestää, tai ainakin hyvin rajoitetusti, ja silloin jos hoivatyöltä ehditään. Lisäksi omaisten huoli omassa kodissa tai hoivakodissa asuvista läheisistä kasvaa. Tämä näkyy myös siinä, että Koronaviruksen pelossa on alettu hoitaa omaa vanhempaa ja sanottu irti sopimukset kotihoitoon. Eskaloituessaan tämän kriisin seuraukset tulevat lisäämään sote-kustannuksia merkittävästi! Siksi toimintakyvyn romahtamisen ennaltaehkäisy vanhusväestöllä on aloitettava NYT!.

Ikääntyneille tarjolla monipuolinen kattaus hyvinvointia tukevia etäpalveluita

Etäpalvelu Helmi ja Ilopiste kehittävät ainutlaatuista palvelukonseptia, jossa tulee olemaan erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja niin videotallenteiden kuin live-ryhmien muodossa. Ilopisteen käyttö onnistuu tällä hetkellä niin puhelimen, tietokoneen kuin hoivakodin oman television kautta helposti. Ilopisteen Elämykset tulevat myös osaksi kosketuksella toimivia helppokäyttöisiä kuvapuhelimia Etäpalvelu Helmessä. Näin mahdollistetaan elämyksistä ja liikunnasta nauttiminen myös helpon ja riittävän suuren videokuvayhteyden avulla unohtamatta omaisyhteydenpitoa.

Videokuvapuheluita hoivakoteihin ison kuvapuhelimen avulla sekä Elämyksiä

Hoivakodeille suunnattu HelmiLäheiset & Ilopiste -palvelupaketti mahdollistaa hoivakodeille videokuvapuhelut hoivakodeissa asuvien vanhusten ja heidän omaisten välillä kuvapuhelimen isolta näytöltä. Hoivakoti voi mahdollistaa asukkaiden omaisille omaisliittymät, jolla saa etäyhteyden hoivakodin yhteiselle kuvapuhelimelle. Tähän pakettiin tulee lisäksi Ilopisteen kattavat videosisällöt, joita voi käyttää niin virkistykseen, kuntoutukseen kuin hoitajien työssäjaksamiseen.

Hyvinvointiterveisin,

Laura / Etäpalvelu Helmi