Etäpalvelu Helmi mahdollistaa etäyhteydet seniorin kotiin ja vertaisryhmätoimintaan – ennakkovarauksia otetaan heti!

Etäpalvelu Helmi turvaa kotona ja hoivakodeissa asuvien vanhusten, läheisten, hoitajien, hoiva- ja hyvinvointialan yrittäjien sekä erityisryhmien vertaisryhmätoiminnan jatkumista tarjoamalla etäyhteydet käyttöön!

Näin voit esim. hoivayrittäjänä tehdä etähoivakäyntejä ja turvata asiakkaasi sekä oman terveytesi. Myös erilaiset järjestöt ja yhdistykset voivat jatkaa toimintaansa (kuvapuhelin, tietokone, mobiiliyhteyksin) ja näin mahdollistaa erilaiset vertaisryhmät osallistujien kotiin!

HUOM! OTAN ENNAKKOVARAUKSIA SEURAAVISTA PALVELUISTA:

HelmiHoiva: Kotipalveluyrittäjät–etäyhteydet kuvapuhelin & tietokone/mobiilisovellus. Saat etäyhteyden asiakkaidesi luokse helposti ja nopeasti ja näin vähennät koronaaltistusta!

HelmiLäheiset: Etäomaishoitajat ja muut vanhuksen läheiset, jotka haluavat saadavideokuvayhteyden (tietokone/ kännykkä) omaan kotona asuvaan vanhempaansa tai muuhun senioriikäiseen läheiseensä (kuvapuhelin).

Huom! tämä palvelu sopii tällä hetkellä myös hoivakoteihin, joissa omaisten vierailuja
on rajoitettu. Etäyhteys esim. hoivahenkilökunnan tietokoneelle ns. omaisliittymillä.

HelmiOMAISryhmä: Omaishoitajille ja ryhmänohjaajille mahdollisuus jatkaa koronaepidemian takia keskeytynyttä vertaisryhmätoimintaa etäryhmänä (esim. tietokone tai kuvapuhelinryhmä riippuen käyttäjistä ja tarpeista).

Esimerkkinä valtakunnallinen OmaisOiva-ryhmätoiminta, joka nyt on koronaviruksen takia tauolla, paitsi Hiiden Omaishoitajien pilotti yhteistyössä Etäpalvelu Helmen kanssa jatkuen normaalisti!

HUOMIOITAVAA:

  • Kuvapuhelimella toteutettavat palvelut ovat myynnissä ainoastaan Helmen lähitoimintaalueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Vihti, Karkkila ja Lohja
  • Laitteiden maksullinen asennus ja toimitus mahdollinen Helmen lähitoiminta-alueelle,
    ensisijaisesti kuvapuhelinasennukset hoitajien/omaisten kautta (tähän tulevat helpotohjeet ja käytön tuki).
  • Kuvapuhelimia on rajoitettu määrä!

Kysy hintatietoja / tarjous spostilla tai soittamalla!

Ps. Etäpalvelu Helmi on Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoaja –
olisiko nyt aika tehdä pk-yrityksellesi etäteknologiaa hyödyntävät hoiva/hyvinvointipalvelut? ks. lisätietoja: https://www.businessfinland.fi/suomalaisilleasiakkaille/palvelut/rahoitus/tutkimusjakehitysrahoitus/innovaatioseteli/

Yhteistyöterveisin,

Laura Teittinen, TtM
Etäpalvelu Helmi Oy
etapalveluhelmi@gmail.com
gsm: 040960 5266